Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 149 Två timmar av enbart sekunder




Vi lever i ögonblick
likt sandslott
på stranden
innan tidvattnets ankomst




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-03 21:34



Bookmark and Share


  frig
sant och snyggt. titeln är bra
och dikten ett par poetiska visdoms ord
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP