Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överlevaren

tillvaron är som av glas
allt flyter obemärkligt undan
trots att ytan verkar fast

inget är beständigt
flyktigheten är existensen sanna jag

att leva i nuet är en illusion
det förflutna och det förestående är ständigt närvarande

när allt är i rörelse krävs det att man följer med strömmen
den som fastnar är dömd

så lyder överlevarens stridsrop




Fri vers av FredrikG
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-01-03 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG