Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


i mig bor idiotin

sveda
där brändes nästan bron
vem vet om det tilltänkta offret vandrar
här snart
jämlikar inom ramar som vi är
då är jag körd
då är jag körd
det är bäst att börja snickra
det finns ingen tid för tankar
människa som jag är
det här är mitt




Fri vers av BaraOrd
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd