Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du vill ju inte ha mig, varför försöker jag ens.


Du vill ju inte ha mig,

sena kvällar
ensam gråt,
våta kinder, tovigt hår
men jag bryr mig inte
inger ser mina skakande axlar

brustet hjärta aldrig fångat
aldrig helt, aldrig lagat,
bara ensamt, tomt

jag är fyllt till brädden av tomhet, luft
hjärtat matat med torr sand,
kan knappt andas
sandkornen raspar min strupe
och det gör ont att gråta

rostiga känslor
som inte kan sägas
inte genom någon som mig
som inte kan sägas genom min mun
för det blir fel

du behöver inte mig
men ändå gör du som du gör

och varje gång
sliter du upp
alla mina sömmar på min hud

blodet droppar inte ens längre
det är sedan länge slut
men det gör fortfarande ont
när de sista, allra sista av mitt hopp
pressas ur mina tomma ådror

alla säger att tiden förändras
att tiden läker alla sår
inte mina, och
ditt namn står fortfarande inristat på min underarm

jag väntar ju på dig
vad väntar jag på
du vill ju inte ha mig
du vill ju inte ha mig




Fri vers av barajag
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-01-05 00:49



Bookmark and Share


  Thurizas
hjärtskärande..
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

barajag