Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du tycker dig känna igen texten, kan det vara för att den blivit till en gång förut, men då med ett annat innehåll, dock i likvärdig form


DB2 157 Konstnärliga uttryck



Konstnärliga uttryck
är rop på hjälp

det som inte är
konstnärliga uttryck
är rop på en förmåga
att vara
konstnärligt utrycksfull

för att därmed
kunna ge uttryck
åt rop på hjälp




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-05 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP