Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömlöst velande

Kvämjelikt velande kantade
historien

Framtiden bär sitt sköte
upprätt

Vek var jag
utan

Med den nya kraft
hittad

Ser jag på nytt
ljuset

Mörkret har
dött

Livet ljuset övervinner
allt

Inget skall föra detta i
dunkel

Detta är klart





Fri vers av Noel
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-01-14 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel