Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiner du, min vän?

det har hänt att jag tänker på om solen skiner,
även om det regnar
eller om det bara är en inbillning



det har hänt att jag tänker på om månens
underbara nattsken finns där när jag går vilse
eller om det endast finns där
när ingen egentligen ser...



ibland ligger jag sömnlös
natt efter natt
när tanken slagit mig

kan min sol och min måne egentligen
vara du..?




Fri vers av Svartvit dröm
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-06 02:33



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jag gillar ditt sätt att skänka oss en fråga i slutet och att du har insikten att ställa dem. En fråga söker svar. Någon har det, kanske du själv?
2007-06-04

  Christoffer Waye
Vackert vännen mycket vackert !
2007-01-08

  Lasseman VIP
och själv är nu en stjärna på himlavalvet, bra skrivet, tack =)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Svartvit dröm
Svartvit dröm