Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........


...de borde ha varit du...

ja känner mig tom.

en dysterhet hänger över mig
som ett jävla regnmoln,
vägrar försvinna
så som du gjorde,
du försvann...



ja tynar bort, lite för var dag.
vill ha dig här
och du inser inte vad du gjort fel,
du vet inte,
hur skulle du kunna veta?



ja famlar i mörker,
ser ingenting,
känner ingenting,
hör ingenting.

sträcker ut handen för o få tag i någonting,
vad som helst,
för att hålla mig kvar,
hålla mig flytande..





du lämnade mig innan du ens hann träffa mig.

du borde varit här!
under hela tiden så borde de ha varit du,
inte någon annan..



för du är trots allt min pappa!
de borde varit du som sett mig växa upp!
ingen annan...





du borde varit här....................




Fri vers av Svartvit dröm
Läst 813 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 11:52



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
"Du borde vara här"

-du borde veta att du är bäst. Du får en applåd av mig för denna ömt välskrivna dikt. jag borde läsa det du skriver oftare.

kram
/Linnéa G
2009-05-04

  Sjöholm
Verkligen bra bea!
2009-04-15

  Jan Linderoth
Min far var frånvarande trots att han var närvarande. Hör dina rop och käner igen det. Kändes som en sång en vemodig blues. Applåder!
2009-03-31

  ulli
mycket igenkännande.
du har satt ord på mina känslor.
fint.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Svartvit dröm
Svartvit dröm