Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till Emanuel \"Fulingen\" Lindberg för halva skrivinsatsen, sin vänskap och inspiration. Med klingan mot skyn!


Kan inte glömma imorgon, vill inte minnas igår.

Kan inte glömma imorgon,
vill inte minnas igår.
Orkar inte tala med henne,
hoppas hon inte förstår.
Kan inte möta hennes ögon,
vill inte möta hennes blick.
Minns inte vad vi gjorde,
bara känslorna jag fick.
Mina händer om hennes höfter,
mitt ansikte i hennes hår.
Kan inte glömma imorgon,
vill inte minnas igår.




Fri vers av Anagram
Läst 569 gånger
Publicerad 2007-01-07 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram