Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggor

vem är du som vandrar vid min sida?

vem är jag som vandrar vid din sida?

är vi varandras skuggor?

om vi är skuggor, vilka är då våra källor?

vi hänger ihop, vi är delar av varandra
det är kärlekens innebörd

hur ska vi kunna leva utan varandras skuggor?




Fri vers av FredrikG
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-01-07 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG