Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en av mina bästa vänner som har så många underbara gåvor att vandra bland ord och färg som får hennes hjärta att glöda av kärlek jag är tacksam att jag få vara en del av hennes liv


Jag känner din själ

Jag ryser av välbehag
när jag insuper dina ord

Dom kyler
dom värmer

Dom ger mig tårar
dom ger mig leende

Jag känner din själ
Som en del av mig själv

Du och jag
som river murar tillsammans
för att söka solen

Du och jag en stund på jorden
I förenad kärlek




Fri vers av nicciart
Läst 897 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-01-07 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nicciart

Senast publicerade
Jag känner din själ
* Se alla