Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tappre dog på grund av tapperhet



Pappa, man får vara rädd.
Det finns bara en stålman
och det är inte du,
för han är på tv nu
och du är ju här med mig.





Fri vers av Dead dreams living
Läst 936 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-07 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, sorgligt på ett sätt. Känns som att din pappa är för tapper...
2007-06-15

    teparty
åh, vad fin.
2007-05-23

  Johan Nilsson
bra.
2007-05-09

  Mangal VIP
Verkligen fin!
2007-04-19

  Eline.P
Älskar den talande rubriken och textens "poetiska vardag". En riktigt liten pärla ;)
2007-01-08

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Åh underbar!
2007-01-07

  M.K. Jonsson
jag ler när jag läser den här. känns som en replik som en 5 årig pojke skulle kunna säga i en film. väldigt fint! :)
2007-01-07

  frig
fint.
väldigt, vårdande. eller ömt. vackert också
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living