Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålen som fylls

dessa hål i mitt hjärta
borrade utav hat
fylls med din essens
din vätska din kärlek
fyller hela kroppen
av sällan skådat slag
din kärlek
större än livet
större än universum
atomer kol och DNA
alla äro vi lika
inför gud?




Fri vers av choralone
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-01-15 18:44



Bookmark and Share


  Rachel Roth
intresseväckande...hur länge undrar man dock kan dessa hål fyllas...av någon. Hänger inte med i de två sista raderna
2005-01-15

  karenina VIP
denna var fin, andas hoppfullhet.
2005-01-15
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone