Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åhh >.<


Chokladbruna läppar

Jag vill också ha
Chokladbruna läppar
Precis som min spegelbild
Hade igår
Färgade av all choklad glass vi åt
Ja, vi hade köpt tre paket
Tre!
Jag vill också ha
Chokladbruna läppar
Som ler
Ler åt livet
Men jag ler inte längre
Inte jag, inte min spegelbild
Vi ler inte längre
Kanske kommer vi att göra det igen
Om vi får
Chokladbruna läppar?




Fri vers av Lollan_
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-01-08 17:42



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Sitter här och småfnissar för mig själv! Den här dikten var väldigt fin, och söt :-) Gillar den!
Kram /Ida
2007-03-19

    Jennie1127
jag var faktiskt o köpte chokladglass idag :D
bara på grund av denna dikten! :)
2007-01-22

  Freya
Om du får chokladbruna läppar, kom och pussa mig då så kan vi vara bruna som bajs tillsammans och le hela dagen och äta glass tills vi får ont i magen;
och sen äta lite till.
För vara med dig är just nu det enda jag vill.

ÅÅÅH. jag attakerar snart telefonen MÅSTE ba

2007-01-08

  TedEdFred
den var bra! men bäst är nog
"Jag vill också ha
Chokladbruna läppar
Precis som min spegelbild
Hade igår"

hihi.. :)
2007-01-08

    hymerito
Ja, kanske börjar vi le igen då, vi får hoppas på det :)
Jätte bra skrivet!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_