Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mörkret man tänder ljus


Midvinterljus

MIDVIDNTERLJUS

Nu har midvintertid....
tagit vid...

Stjärnor som gnistrar
och glimmar...
ute är det
kallt och klart...
i midvinternatten känns
det helt underbart....


Midvinterdagen är så kort...
mörkret sänker sig fort...

I midvinterkvällen ser man i
och utanför våra hus...
lysande MIDVINTERLJUS...

som får Mig...
och kanske Dig...
att tänka på några ord....
var rädda om allt det vackra
som finns på vår jord....


Sajo















Fri vers av sajo
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-01-08 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo