Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


stängda dörrar behöver inte nödvändigtvis vara låsta

relatera
hjärtat som gör uppror i din revbensbur
gungar på en barstol
vill bara få tyst på techno-dunket rumtomkring
bara tysta det här ögonblicket för evigt
med en riktigt jävla stor stark




Fri vers av BaraOrd
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-01-08 21:54



Bookmark and Share


  ordterroristen
riktigt läckert!
2007-05-30

    Cammo
Åh, jag föll verkligen för titeln. texten var bra. men jag är helt kär i titeln. så självklar
2007-01-15

  katastrofromantiker
Jag vet inte helt om jag förstår.
Men den gjorde mig förvirrad och glad.
Jag tyckte jättemycket om den =)
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd