Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enliten modifiering av \"I folkvise ton\", bland de vackraste dikterna nånsin.


I folkvise (deppandets) ton

Kärleken kommer och kärleken går,
Ingen kan tyda dess lagar,
Vem fan skall jag följa,
I vinter och vår och alla mitt levnades dagar?

Vems hjärta är mitt?
Vems hjärta är ditt?
Och vart skall jag lämna det åter?
Vems lycka är min?
Vems lycka är din?
Och vems tårarna är det jag gråter?




Övriga genrer av A.T
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.T