Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetead variant av en tidigare version, som var skriven i dåtid. Lite intressantare klart på den nu tycker jag.


Döden gör hembesök hos Fröken Svea

Döden knackar på dörren,
Går in utan att vänta på svar,
Promenerar in i köket och sätter på kaffe,
Döden dricker kaffe svart.
Häller upp två koppar och sätter sig
Mitt emot gamla Fröken Svea
Hon sitter tyst och ser på döden,
Smuttar på sitt kaffe och stryker undan
En blågul tår
\"Då vad det dags då?\"
Frågar hon tyst
\"Då var det dags.\"
Döden sveper sitt kaffe.




Fri vers av A.T
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-12-29 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.T