Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om jag kan skriva poesi men vet att jag måste skriva och att det känns befriande och tillfredsställande.Därför denna text.


Poesi?

Att skriva direkt ur hjärtat,att plocka fram de små tingens värde. Är detta poesi?`Vad ryms där uti? Jo de renaste av känslor de finaste av ord. Det ärliga man känner,meningen med livet på vår jord.Tack gode gud för dessa ord!




Fri vers av lilla m
Läst 867 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 11:22



Bookmark and Share


  Screaming Silence
Som några andra innan sagt; underbar.
Det finns inget ord som beskriver dikten bättre.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lilla m