Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de är ständigt dessa tankar.. jag vet att han saknar henne, de gör dig ont, de berör mig jag vill att han ska må bra igen


du berör...

nu kan jag äntligen gå ut.
de regnar ut, nu syns de inte att tårarna rinner
regnet slår mot bussfönstret på sin väg över slätterna
de kanske också är sorg
Sorg som regnet delar med oss

En nära vän till mig frågade:
Är gud så egoistisk att han behåller Henne för sig själv?
jag hade inget svar att ge
Varför?
-jag vet inte.

Det är något i hans röst som berör
Hon fattas honom
de river inom honom
jag vill så gäran säga:
du, det fixar sig, allt blir bra.
Varför?
-för att jag vill det.

Men nu vakar hon över dig
hon finns i havet
Varför?
-för att hon inte lever längre

Men dina ord berör
Jag kan krama dig länge
så länge du vill
jag vill att du ska må bra
Varför?
-för att jag saknar dig

Om jag fick skulle jag stanna hos dig
Om jag fick skulle jag dra fingrarna genom ditt hår
jag vill förstå
Varför?
-för att jag gillar dig

Hennes godhet slår nog min
hon är för alltid din
du är föralltid hennes,
om du vill!
men säg till dagen du orkar och vill
Varför?
-för att du berör




Fri vers av äbba
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-01-10 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba