Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omfamning

ensam
förvirrad
irrar jag runt

jag har inget fokus
jag har ingen mening

jag har en bostad men jag är en hemlös

en gång har jag känt mig hemma
en gång har jag känt mig trygg

det var när du höll om mig

din famn var mitt universum
din kropp var min
mitt liv var ditt

vem är jag nu?




Fri vers av FredrikG
Läst 526 gånger
Publicerad 2007-01-11 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FredrikG