Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lapparna

jag önskar alla skrev upp vad de visste
delade med sig

jag skriver upp allt jag kan
på små lappar
i gälla färger
ställer dörren på glänt
och kastar ut lapparna

de fastnar i höga tantiga frisyrer
under skosulor
och på barn i barnvagn
de äter upp lapparna

jag försöker en gång till
men alla har stängt sina dörrar
och sitter framför aktuellt
och äter vindruvor utan kärnor

jag klickar mig fram
till aktuellt
på min lilla dator
jag har inte tv
nedladdningen ska ta 3,5 timmar

jag tar sista livlinan och
ringer en vän
som berättar vad som hände
på aktuellt
man vill ju inte vara efter
på något sätt




Fri vers av Camila.
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camila.
Camila.