Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid vara snäll

kanske lindrar lite flykt min smärta
och läker snabbare ett svartsjukt hjärta?

om hur fel jag gjorde
hur fel jag är
hur vi ej kan prata
att vi alls är här
kanhända jag slutat lysa
att jag inte riktigt finns där mer
men jag vill inte veta vad du känner
än mindre vad du ser
så snälla slut dina ögon
bekräfta mig ikväll
så lovar jag att alltid
alltid vara snäll...




Fri vers av cilja
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 17:32



Bookmark and Share


    sleepon
Fint skriven dikt med bra rytm bara man hittar den, bra gjort
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

cilja