Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB2 184 Själv ständigt




Du förmår inte utkämpa
deras kamp åt dem

de inte
dina strider åt dig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-11 19:18



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Men man kanske kan vara den förmedlande länken...mellan himmel och jord...
Enade vi stå...söndrade vi falla...
Kramiz C
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP