Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här nonsenstäxten hittade jag på efter att ha slagit på ett ord och ha funnit ett annat, där ser du, det är int vidare nyttigt att slå ord, det kan leda till storhetsvansinne, eller kanske bara stor, hets o vansinne....


Kvadriljon



Tal skrivna med en etta följd av
24 nollor

jag måste förstås vara den där ettan
de som följer mig som en jesus
är förstås de 24 nollorna

men jag heter inte varken jesus
eller kvadruppel,
och jag vill bara vara den jag är

så nästa gång du tror
dig se en jesustyp
eller för den delen
en etta

bry dig int om att följa
i dess fotspår
följ din egen väg istället

stå för att du är en etta
i vilkens spår då per automatik
kommer att följas av
24 nollor...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-11 20:09



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Skrattar högt....jasså, detta är pudelns kärna...
Ettor och nollor...hm...rena talmystiken.
Är du säker på att det är Jesus man ser...det finns många djur i vår Herres hage...
Och..."spåren förskräcker"...
Jag vrider på kartan och ställer in kompassen - känner mig förföljd...fniss..
Kramiz
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP