Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Musik!


Hur har du haft det sen sist?

Själv behöver jag dig, och har vart utan dig alldeles för länge...

Du fyller upp mig när jag känner mig tom och ensam,
Du tar mig till platser jag aldrig kommer uppleva
i verkligheten.

Vet inte riktigt hur du gör
men jag blir glad av allt jag hör,

Jag blundar när jag ser dig,
och ändå är du en av de vackraste sakerna jag vet.

Jag känner dig så väl,
djupt inne i mitt blod
där du pulserar.

Du känner inte mig
men du finns där för mig ändå
varje gång,

Tack Musik.






Fri vers av Dead dreams living
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-12 16:25



Bookmark and Share


    Ema
Helt underbar dikt. Det är så sant också.
2007-01-12

  Atena
denna texten tycker jag om riktigt mycket för att jag vet precis vad du menar. musik är som en axel man kan luta sig mot, musiken finns alltid där för en.
riktigt fin text!
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living