Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a men i´m sorry lixom

-Ja, ok jag krossade ditt hjärta,
i`m sorry lixom...

-Ja! jag utnyttjade dig
so what!

-Klart jag va otrogen.
Vad hade du räknat med?

-Jo, jag vet att du grät när jag gick.
Vad ville du att jag skulle göra åt saken?

-Vet mycket väl att du inte orkade resa dig från golvet
Där kunde du väl ligga!


............



År senare
ser jag fortfarande dina rödgråtna ögon
när jag sluter mina.

Du kunde väl åtminstone
strypt mig med en pianotråd..










Övriga genrer av Miss_Behave
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-01-18 00:15



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
men jag gillar den här. det är humor. svart humor. och ärligt om man säger vad man tycker så är de hårda orden bara ärliga...
2005-03-16

  Fru Fralla
Känner igen detta... man försöker lura sig till att fortfarande vara lika stenhård, men skuldkänslorna hinner tyvärr i kapp...oftast..hehe...snyggt skrivet... jag är vanligtvis lite allergisk mot lixomet, men eftersom det representerar en svunnen tonårstid (?) så är det helt befogat!...kan jag låta mer tråkig?? Kanske skulle ha nöjt mig med ett bra..haha
2005-01-19

  Ilana
också kontakta personen o be om ursäkt. det är aldrig för sent att göra så.
jag tyckte mera synd om skribenten än om den som satt på golvet o grät.
2005-01-18

  Cattis Rönn
även om den känns lite sorglig....Bra beskrivet!
2005-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Miss_Behave
Miss_Behave