Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timotei

Allt va som i en reklamfilm i slowmotion från 85-
Till och med ditt långa hår doftade Timotei

Jag såg dig på stan idag.
Rättade snabbt till mitt hår,
övade en gång på mitt finaste leende

När du gick förbi tittade du bort




Övriga genrer av Miss_Behave
Läst 527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-01-20 04:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Underbart kort text, med tydligt innehåll även.
2020-07-23

  almqvizt
Ajajaj......den gjorde ont.men fattar inte hur han bara gick förbi utan att se dig........mycke märkligt.......bra skrivet
2005-11-20

  Nhero
aouch. Det måste har svidit.
2005-06-15

  almqvizt
hua mig..va ofint.titta bort.jag hade gjort mycket annorlunda.smärtsam dikt som känns.bra skrivet
2005-04-02

  Hans w-art Westlund VIP
vad ska man göra för att få folk att lägga märke till en. kasta saker på dom?
2005-03-16

    Johannes_ny

2005-01-23

  Jenny*
som i en tät håv. kompakt och starkt.
2005-01-21

    Barbro. Norberg-Rönnlund
smärtsam. Den tar sig
rakt in och skapar ledsna
känslor, verkligen !
2005-01-20

    Malin Johansson
bra dikt om osynlighet för stunden...
2005-01-20

  Roger VIP
Du får ställa dig i vägen för personen nästa gång...
2005-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Miss_Behave
Miss_Behave