Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att med en kort text utan skam över hur jag en gång levt ett liv i beroende och ångest lämna ut mig till er mina skrivande vänner


i skuggan av min bild

jag fryser i skuggan av min egen bild
mitt ansikte är härjat men min blick är mild
efter alla dessa år i en värld utan nåd
jag spelade högt fast jag hade inte råd
jag satsade fel på kvinnor och fest
och i fängelser sågs jag ofta som gäst
men min mening var inte vad alla vill tro
utan ett fruktlöst sökande efter en bro
som kunde leda mig över mina mörkaste drömmar
till ett ställe där bara ljuset det strömmar
men i livet fionns ej någon sådan plats
jag fryser i min skugga och mitt namn är Mats




Fri vers av typhone
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-13 17:36



Bookmark and Share


    Ling
Du väl att en mur bara är en bro på högkant?
(säger Emil Jensen, inte mina egna ord)
Gillar ditt sätt att skriva!
2007-01-14

    Per Lindblom
Välkommen över bron, Mats.
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

typhone