Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manipulator schampoo


min frisyr är död

jag är en pudel







Övriga genrer av Asinja
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-13 17:38



Bookmark and Share


  Eduardo
rolig :-P
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Asinja
Asinja