Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardröm i fullmåne

lyser
med din frånvaro
gör du
men
i din närhet
är jag allt
annat än
behärskad
kontrollerad
sofistikerad

 

halv ny eller nedan
är bättre
än full

 

mamma
skulle få snorunge
med äckelhåkan

 

mardrömsmåne
gå din väg.




Fri vers av Asinja
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-10-29 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asinja
Asinja