Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mening?

alla pratar om kärlek,
jag tänker på kärlek,
alla vill ha dej,
ingen vill ha mej,
alla får kärlek,
alla utom jag,
alla fylls av sprit,
jag fylls av sorg,
alla ligger i skiten,
jag sitter i skiten,
alla har huvudvärk,
jag har sömnbrist,
alla har kärlek av detta,
jag har kärlek av mamma,
Men ingen har sett livets mening.




Fri vers av wigwam
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-13 21:02



Bookmark and Share


    Camillaa
Tänkvärt..

/ C
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

wigwam
wigwam