Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon droppar mörker.

Änglarösterna skriker
Barnen står på en piedestal
Månen lyser upp snön och
Hon droppar mörker
Varelsen med hår som lyser
Marken skapar hål
Oändliga isvakar
Du föll och slutar aldrig falla
Glas regnade från vita moln
De stack i mina ögon
Ett genomträngande ingenting
Sorgens källa log under tårarna




Fri vers av Kitten
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-01-14 21:47



Bookmark and Share


  Missi VIP
verkligen bra dikt. de två sista raderna var jättebra.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Kitten