Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du trycker ner ens ord i halsen, så att dom inte kan ta sig upp

Du har tryckt ner mig, hatat mig, spottat på mig
Jag kände mig som smutts
Varför jag?
Hade du inget bättre för dig?
Självklart inte
Jävla ungdom

Jag hade styrkan att förstå
Ta mig igenom det
Trodde jag

Men när jag väl talade
Då var du som den kinesiska muren
och lät aldrig orden ta sig förbi
Du höll fast dom
Ströp dom
Tig

Den riktiga styrkan
som måste finnas för att
kunna förstå sig på
denna grymma värld
är Självkänsla

Så Idag
Är det jag som trycker ner dig
Det är jag som hatar dig
Spottar på dig
Och du..
Tig




Fri vers av Johanna Almgren
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-01-14 22:49



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Gillar den berättelsen om din Självkänsla. Om dess styrkan. Nu behöver du inte ens hata, spotta... - då kan du kalla det sjävkänslans vunna krig...
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren