Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 dagar efte färgbytet.

Människor blir så arga när man inte bryr sig
inte tar ansvar,
men dom som är vuxna tror alltid att dom gör rätt val.
Röstar egentligen fel
sedan alla som tror att dom röstar rätt,
men det är ju egentligen fel.
Men tänk om,
Tänk om alla fick ett jobb.
Gick i skolan
Fick sin pension som uträknat.
Tänk om det inte fanns två olika block, bara ett som tog det bästa av bådas.
Men det finns inget som heter så.
Ingen kan enas.
Antingen röd eller blå.
Svart eller vit.
Vem du än är kan du räknas fel om du inte gör rätt val.




Fri vers av PoisinIvy
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-01-14 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PoisinIvy