Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg


Det är lättare när du är ledsen

Då blir jag så förtvivlad för din skull

och slipper tänka på min egen sorg




Fri vers av MissBrum
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-15 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissBrum