Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var liten

När jag var liten bodde du inte här.
När jag var stor hälsade du inte på.
Hopp skutt och fram igen
stega på lite till.
När kylan kommer väntar vännerna blå.

Men jag vet vart du kommer
genom blåbärsriset bota vid åkern.
Där visslar du fram och tillbaka.
Hopp skutt och stega på
när vintern kommer glöms allt i vitt.

Jag vet inte hur man bryter genom dörr.
Jag har bara vana av att svinga
den här påsen fram och tillbaka.
Men fram igen och skutta på
jag har inte sett dig här än.

Men när du kommer med händer blå
då ska vi sätta upp magneter på dörren.
Längs med Vintergatan
ska vi fram och tillbaka.
Hopp skutt och fram igen.

När jag var lite bodde du inte här.
När jag var stor hälsade du inte på.
Jag kan bjuda på grönt te i glas om du vill.
Om du vill fram och tillbaka.
Stega på lite till.






Fri vers av Vesselina
Läst 112 gånger
Publicerad 2007-01-15 12:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vilken härlig novell, mera sånt och allt känns mera, mera
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Vesselina