Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det blir bättre eller sämre på enkelska är en smaksak, ibland känns det bättre och mer kärnfullt på enkelska, ibland skrivet och påkommet på det språket mycket för rim och resons skull


DB2 211 Playground




I try so hard
to be a card
to fulfill your hand with

but did you ever see
that your hand
was full of me?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-01-15 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP