Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna som blinkar om natten

jag vill ha dina ögon
kanske ser världen vackrare ut därifrån
men vad vet jag
mörker kanske är allt du ser

jag vill ha dina läppar
kanske skulle flera vilja kyssa mig då
men vad vet jag
kanske blir du biten

och du blöder
du lever

men jag, jag blundar för det
jag ser bara att du skiner
som en vacker stjärna

men även stjärnorna
som blinkar om natten
är omringade av mörker.




Fri vers av Atena
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-01-15 16:43



Bookmark and Share


  J. Novkovic
~ vackert! kan helt enkelt inte ge en bättre kommentar. ~
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena