Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Stålmannen när jag drömmer

ett andetag immar mot min kind
ditt finger ristar ett S i det fuktiga

om du tar mig till något ställe
dit jag aldrig har varit
är jag säker på att jag aldrig skulle längta hem igen




Fri vers av magnos
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-01-15 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnos