Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du doftar inte

Du rodnar inte min kind
om du tittar på mig
Du bränner inte min hud
om du rör vid mig
Jag känner inte din andedräkt
om du andas på mig
Jag känner inte din värme
om du håller om mig

Jag har,
nollställt dig

du doftar inte
längre




Fri vers av ElinaN
Läst 136 gånger
Publicerad 2007-01-16 01:01



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar den här. väldigt bra skrivet :)
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

ElinaN