Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglasyster, Ängla vän.. vi kommer synas snart igen..

I min tysta ensamhet;
fäller jag en tår för dig.
Den faller sakta;
Leter efter trygghet.
Precis som du gjorde.

Syster, jag hoppas du har det bra.
Eller ska jag nu kalla dig Ängel?
Jag hade inte ens en chans att säga hejdå.
Jag hade inte hört av dig på ett tag, ängel.
Du brukade alltid ringa.
Men du skickade en gång ett meddelande, Ängel.

"Ängla syster,
ängla vän,
jag vet att vi kommer synas någon gång igen"

Tänk om du ser mig nu?
Jag torkar snabbt bort tårarna,
för jag vet att du hatade när jag grät.

Ibland tror jag att jag hör din röst.
Så oerhört nära känns du, Ängel.

Men jag ska nu aldrig mer fälla en tår för dig, Ängel.
För det var som du sa;
"Jag vet att vi kommer synas någon gång igen"

 

 

Men jag saknar dina gröna ögon som log mot mig.

och dina läppar, smärtsamt samandraget till ett leende.

 

Men du log, ängel.

Men kommer du ihåg, hur underbart det var,

när det bara var du och jag?

När vi satt utanför på bänken, och pratade.

Hand i hand.

Syster, kom tillbaka.

Saknaden är STOR.




Fri vers av Darliiing
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-16 13:51



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Den här var underbart vacker om saknad och närhet till någon. Rent allmänt tycker jag att delen efter "Jag vet att vi kommer synas någon gång igen" som är i fet stil kan tas bort. Det räcker med det citatet som slut. Sorgen kommer fram ändå. Hoppas att du gråter ut ordentligt, även om hon hatade det... tårar behövs faktiskt ibland även om man får ont i huvudet av dom. -kram-
2007-01-16

  cleo
Den var jätte fin. och jag kan sätta mig in i känslorna.. underbart skrivet!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Darliiing
Darliiing