Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan

Får man läsa mycket dikter?
frågade vi en gång

Det var en bra fråga, jag mindes den just.
Mycket bättre än
vad ska du bli när du blir stor och hur många barn ska du få och hur är läget och var har du köpt din tröja och hur mycket är klockan för jag måste skynda mig?

Vi visste redan
men vi frågade ändå.
För att vi tyckte om... ja livet
måste det väl ha varit.

Vi kunde nog ha sagt vad som helst,
men det lät bra
och det var ändå inte svaret, det var frågan.
Mycket bättre än
vad gör du nu för tiden och vill du gifta dig med mig och hur ska du rösta och var ska vi gå ikväll för det är fredag?

Jag tror att vi skrattade
det minns jag nog.
Skrattade åt oss själva, men vi menade det.
Får man läsa mycket dikter?
42




Fri vers av tintomara
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tintomara