Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta när två eller tre personer pratar om sex, tar de till plötsligt höjda röster och pratar som om det allmänna färdmedlet eller den allmänna platsen plötsligt var en scen och människorna omkring utgjorde en tacksamt närvarande ofrivillig publik.


Avlyssnat i tunnelbanan 2




Jag och min vän steg på vid tretiden en fredagseftermiddag. På andra sidan gången satt det en kille och en tjej i övre tonåren. De snackade en stund som vanligt om då ba, och sen ba, o så ba, hon ba och han ba...
Sedan kom samtalet plötsligt in på sex. Och plötsligt klarade de av att artikulera nästan lika bra som på teatern.
Hon:
-Du ville ju att vi skulle prova på bakifrån som i den där porrfilmen vi såg i förrgår...
Han:
-Jaaa...
-Killen sätter på tjejen i fel hål, efter en stunds knullande som vanligt...
-Jaaa...
-Men om vi skall göra det som på filmen, då skall vi förstås göra det på riktigt.
-Hur menar du? Vaddå på riktigt?
-Jo, alltså killen slickar tjejen i murvan, i skårisen... och sen slickar han henne i ärschlet, å sen knullar han henne i arschlet...
-Men va äcklig du är, jag tänker inte slicka dej i...
-Ha! Det är så de gör i filmen! Annars kan du ju lika gärna ligga med en kille istället. Du kanske är bi, jo så är det förstås. Men för att det inte skall komma ut att du vill ligga med en kille och suga kuk, så vill du göra det i baken på mig istället och så skylla på att du sett det på film.
Behöver jag säga att killen gick av vid nästa station, precis innan dörrarna skulle gå igen så skuttade tjejen ur vagnen hon också. Kanske var det en repeterad pjäs och de ville chockera omgivningen, och så stal tjejen hela showen...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-16 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP