Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tissel, tassel, smussel, pussel



Jag som älskar att lägga pussel
har ingen att ligga dem med,
kanske kan jg gå ut
ragga upp någon pusslare på krogen,

ställa mig vid bard-disken
hålla megafånen mot munnen,
hallå alla
som ändå bara slår dank här
i väntan på att få napp,

vem vill ligga pussel med mig?
ett tusenbitars,
tecknat kaos med roliga individer...

undrar om det förslår
att gå in på O\'Learys
på Stockholms Centralstations vänthall,
mellanplanet?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-01-17 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP