Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan handla om ett kär djur, om min gamla farmor eller kanske om ett fyllesvin före jul, om en cykel eller bil som skall skrotas eller om min käresta som jag höll i handen en gång på sjukhusets canceravdelning för de mycket mycket mycket sjuka


DB2 226 My dear




Fall asleep, my dear
real deep, my dear

and when you\'re dead
I can fill my head
with dreams of you
my dear




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-17 02:35



Bookmark and Share


    Ling
Din dikt kändes väldigt morbid innan jag läste beskrivningen.
Jag gillar den!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP