Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
::::::::


På Stranden

Du satt där på stranden.

Strandad här,

Varför var du just här?

Nu är jag ju förevigt kär.

Nu är jag förevigt fångad.

I ett nät av kärleks trams.

Stackars mig,

För jag älskar nu dig.




Fri vers av Christoffer Waye
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-01-17 02:43



Bookmark and Share


    sister under the sun
Så söt den va!!
2004-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Waye
Christoffer Waye