Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skall jag ta mig vidare, när livets vägar korsas?

Jag förstår mig inte på någonting när livets vägar korsas. Då det går fel här och där.
Då det startar om hit och dit. Då orkar man inte. Jag kollapsar.
Det känns nästan som om jag hamnar i en psykos, med livets resa på repeat.
Vad skall jag göra?
Stanna upp. Andas ut. Börja om på nytt.
Ännu en gång? Tar det aldrig slut?
Skall jag börja från start, och komma ungefär lika långt varje gång, och sedan börja om från start igen? Funkar det så? Vad lär jag mig av det? Det blir ju likadant ändå.




Fri vers av Johanna Almgren
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 20:53



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Bra skrivet...=) frågar mig detsamma...kram
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Almgren
Johanna Almgren