Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro och hopp

Hon har tappat tron
Och slutat hoppas
Det finns inget liv
Som hon vill leva
Det ända hon tror
är att hon ska hoppa
och det ända hon hoppas
är att hon ska våga




Fri vers av missundaztoodGirl
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:58



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Mörkt och tungt... Om inte hoppa betyder att våga leva.
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

missundaztoodGirl