Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla fjärilar och friheten är nära.


Har du någonsin släppt
en fångad fjäril fri?
inte för att du borde,
utan för att du vill


Har du litat på någon?
Vågat lägga ner allt...
all skit och alla hinder,
bara för att du vill.

För att du känner dig säker
säker hos någon
Har du någonsin känt så?

Har du någonsin släppt en fångad fjäril fri?
Vet du hur det känns att flyga?




Fri vers av Dead dreams living
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 20:58



Bookmark and Share


    AndyÄrDockan
DU skriver mycket bättre än mig :(
SÖtnos...
Puss
2007-08-23

  Le-a
Jätte fin! Jag tycker du beskriver precis hur det känns. Skit bra!
2007-01-21

  Annette Andersson
Mycket vackert skrivet! Det finns ett otroligt djup i denna text!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living